Små forhandlere,
større forespørsler, bedriftsavtaler og julegaver til de ansatte

Med en forhandleravtale eller bedriftsavtale med oss, kan ditt selskap dra nytte av gunstige betingelser og et samarbeid med god oppfølging. Kontakt oss for mer informasjon rundt bedriftsavtaler eller forhandlerforespørsler.

Julegaver & bedriftsgave

Julegaven til de ansatte er en viktig markering som symboliserer at innsatsen deres blir satt pris på. En miljøvennlig gave med logomerking sørger samtidig for bred eksponering, og kan gi gode ringvirkninger for din bedrift.

Vi har et bredt produktsortiment å velge fra, og vi skreddersyr gaveløsninger til din bedrift. Dette sørger for en effektiv prosess som minimerer bedriftens tidsbruk.

Her finner du oss!

Better Bowls er å finne i små og store interiør, kjøkken, livsstil og helsekost-butikker over hele landet. Er det et produkt du savner, så spør i din favorittbutikk! Eksempel på større kjedeforhandlere i Norge finner du under. Klikk på logoen for å komme direkte til butikken.

Vi har blenderen til din bedrift

Driver du en kafé eller restaurant i Norge/Sverige? Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte maskinen til din bedrift! Vi erstolte forhandlere av de beste blenderene og kjøkkenmaskinene på markedet fra merkevarene Vitamix, Hamilton Beach og Zumex. Kontakt oss i dag for konkurransedyktige priser.

Er det noe vi kan hjelpe deg med?

Media

Jobber du i media, og ønsker å ta en prat? Ta kontakt her.

Join Waitlist Please fill in your email address and we will notify you when this product in back in stock
Scroll to Top

My wishlist

Product name Unit price Stock status
No products added to the wishlist

Select your currency: