fbpx

FAQs

STELL& VEDLIKEHOLD

Mange putter kokosnøttskålene sine i vaskemaskinen, men vi anbefaler at du håndvasker de med et mildt oppvaskmiddel, siden ekstreme temperaturer kan føre til at skålen sprekker. Smør skålene med kokosolje eller liknende oljer når du ser at «skinnet» i skålene begynner å avta- vanligvis ikke før de er brukt 10-15 ganger.

Selv om kokosnøttskålene er best egnet for kald/lunken mat, kan de også bli brukt til varmere mat slik som supper eller woker.  For å unngå at skålen knekker mens man har varm mat i de, kan du først skylle de i lunkent vann.

NB: Varm mat kan noen ganger føre til at skålen knekker siden det er et naturprodukt

 

Vi anbefaler å vaske messingbestikket for hånd med en myk børste eller klut.

Nei- skålene våre har det best i romtemperatur

Hvis kokosnøttskålen din sprekker, vil vi selvfølgelig sende den en ny en helt GRATIS. Alt du trenger å gjøre er å sende oss ordrebekreftelsen din/kvitteringen din og et bilde av av skaden til customercare@betterbowls.no , og vi vil passe på at du mottar en ny skål.

LEVERING & RETURER

Nei, vi bruker hverken plastikk i produksjonen-eller når vi pakker og leverer produktene våre.

Vi er sikre på at du kommer elske produktene like høyt som vi gjør, men skal du av en aller annen grunn angre på bestillingen din gir vi deg pengene dine tilbake innen 14 dager fra bestilling. Les mer HER.

VITAMIX

Alle Vitamix-produkter sendes fra vår samarbeidspartner med navn Lindenbaum Agenturer AB. Maskinen leveres til deg 1-5 dager fra bestilling.

Alt av service og reklamasjoner om Vitamix-maskinene går gjennom Vitamix Norge. Da fyller du ut skjemaet HER, og de vil ta kontakt innen svært kort tid.

Rull til toppen